Algemene Informatie over Workshops

Bij AllerKlei worden alle workshops met veel zorg en aandacht georganiseerd. Hier vind je belangrijke algemene informatie over de workshops, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Na het maken van een werkstuk van klei, moet het eerst goed drogen voordat het gebakken kan worden. Afhankelijk van de workshop wordt het werkstuk één of twee keer gebakken en indien gewenst voorzien van een glazuur. Dit proces neemt ongeveer 4 weken in beslag. Zodra je creaties klaar zijn om afgehaald te worden, ontvang je van mij een berichtje. 

Houd er rekening mee dat werkstukken maximaal 4-6 weken bewaard worden in het atelier. Na deze periode moeten ze helaas worden verwijderd vanwege beperkte ruimte. Ik begrijp dat dit niet ideaal is en het jammer kan zijn. Mocht je niet in staat zijn om je werkstukken binnen deze 4 weken op te halen, neem dan even contact met mij op om te overleggen. Zorg bij het ophalen van je werkstukken zelf voor een doos en beschermingsmateriaal om ze veilig te vervoeren.

Verzending van werkstukken is mogelijk, maar houd er rekening mee dat er extra kosten aan verbonden zijn en er altijd een risico op breuk bestaat, ondanks zorgvuldige verpakking. Daarom heeft verzending niet mijn voorkeur en zijn de risico’s altijd voor de deelnemer.

Alle reguliere workshops bij AllerKlei worden gegeven aan kleine groepen van maximaal 6 personen, tenzij er op verzoek een grotere groep deelneemt. Op deze manier kan ik iedereen voldoende ruimte en persoonlijke aandacht bieden. Tenzij anders vermeld, zijn de workshops inclusief het gebruik van gereedschap, apparatuur, materialen en het stoken van de werkstukken

Bij inschrijving voor een workshop ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Ik raad je aan om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je je inschrijft. Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag verder en kijk ernaar uit om je bij AllerKlei te verwelkomen!

Contact

contact@AllerKlei.nl
+31 623634777

Adres

Meidoornstraat 1
7121AV Aalten

KvK: 85475181
BTW-id: NL004102066B67
Algemene Voorwaarden