Atelier-kaart (strippenkaart)

Geweldig dat je interesse hebt in de Atelier-Kaart bij AllerKlei! Ik leg je graag uit hoe deze handige strippenkaart werkt en wat je ervan kunt verwachten:

De Atelier-Kaart is een geweldige optie waarmee je op cursus- en workshopdagen toegang krijgt tot het atelier. Op de kaart staan 6 “strippen” die je kunt gebruiken om in het atelier te werken en gebruik te maken van al het beschikbare gereedschap en apparatuur. De kaart is 3 maanden geldig na aanschaf. Er is wel enige zelfredzaamheid vereist, al ben ik altijd in de buurt om je te helpen.

Wat je wilt weten:

De Atelier-Kaart is verkrijgbaar voor een prijs van €255,-. Hiermee krijg je niet alleen toegang tot het atelier, maar ook het gebruik van alle apparatuur en gereedschap. En om je ervaring nog prettiger te maken, bied ik je ook een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers aan. Let wel op dat de kosten voor materiaal en stoken apart worden berekend, zoals vermeld in de Algemene informatie over onze cursussen. 

Om optimaal gebruik te maken van de Atelier-Kaart, vraag ik je om een afspraak te maken om langs te komen op dinsdag, woensdag of donderdag (uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid). Omdat AllerKlei een beperkt aantal draaischijven heeft, is het belangrijk dat je bij het boeken aangeeft of je gebruik wilt maken van de draaischijf.

Met de flexibiliteit en mogelijkheden die de Atelier-Kaart biedt, kun je je creativiteit de vrije loop laten bij AllerKlei. Nog niet flexibel genoeg? Dan is in overleg zelfs een losse les mogelijk. 

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn atelier.