Bakken, glazuren en materialen

Maak je keramiekwerk compleet met onze Bakservice, Glazuren en Materialen!

Ik begrijp dat het belangrijk is om je thuisgemaakte keramiekwerk te laten bakken, zodat het de stevigheid en duurzaamheid krijgt die het verdient. Daarom bied ik de mogelijkheid om je werk te laten bakken. Door de grootte van het atelier en de ovencapaciteit kan ik deze service op dit moment alleen bieden aan klanten die ook de materialen via AllerKlei aanschaffen.

Wat je wilt weten:

Maar dat is niet alles! Ik heb ook een prachtige selectie van glazuren beschikbaar om je keramiekwerk nog mooier te maken. Je kunt kleine hoeveelheden van deze glazuren kopen en gebruiken om je werk prachtig af te werken. Als je wat extra begeleiding of inspiratie nodig hebt, ben je van harte welkom om naar het atelier te komen en daar onder begeleiding te glazuren. Dit is vooral handig als je met verschillende glazuren en kleuren wilt experimenteren en graag wat extra ondersteuning wilt.

Ik begrijp dat je graag wilt weten hoe alles in zijn werk gaat en wat de kosten zijn. Daarom nodig ik je uit om de voorwaarden van de bakservice zorgvuldig door te lezen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Voor meer informatie over de tarieven voor ‘AllerKlei bij jou thuis’, kun je hier klikken. Het is fijn dat je volledig ge├»nformeerd bent, zodat je met vertrouwen kunt genieten van het hele proces van het maken, bakken en glazuren van je keramiekwerk.

Neem vandaag nog contact met mij op als je vragen hebt of als je meer wilt weten over de bakservice, glazuuropties en materialen.