Ontdek STREEK - Het authentieke Achterhoekse servies, geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van de streek!

Achterhoekse oorsprong

STREEK is een bijzonder servies dat zijn oorsprong vindt in de prachtige Achterhoek. Het servies is geïnspireerd op de kleuren en elementen van de Achterhoekse vlag, met zijn donkergroene bossen, grasgroene weilanden en zandkleurige weggetjes. Elk stuk in het STREEK servies is in de Achterhoek met de hand gemaakt en heeft een unieke, onregelmatige vorm die het servies zijn stoere karakter en charme geeft.

De liefde voor de Achterhoek

Dit Achterhoekse servies is niet alleen een schitterende aanvulling op je eigen serviescollectie, maar het is ook een ideaal cadeau voor vrienden of familie. Het symboliseert niet alleen de schoonheid en trots van de Achterhoek, maar fungeert ook als een waardevol aandenken aan deze bijzondere regio. Of je nu een geboren Achterhoeker bent of een liefhebber van de Achterhoek, met STREEK laat je jouw liefde voor de streek op unieke wijze zien.

Per stuk of de complete set

Je kunt de verschillende onderdelen van het STREEK servies los aanschaffen, of je kunt kiezen voor de complete set, bestaande uit de drie verschillende items. De prijs hiervoor bedraagt €73,50, waardoor je profiteert van een aantrekkelijke set-korting.

Vakmanschap en authenticiteit

Met STREEK haal je niet alleen een stukje Achterhoek in huis, maar ook een stukje vakmanschap en authenticiteit. Elk item is met liefde en zorg met de hand vervaardigd, waardoor geen enkel stuk precies hetzelfde is.

Een perfect souvenir met een verhaal

Ben je op zoek naar een bijzonder souvenir dat niet alleen functioneel is, maar ook een verhaal vertelt? Dan is STREEK het perfecte servies voor jou. Het verhaal achter STREEK krijg je erbij, zodat ook de ontvanger kan lezen waar STREEK voor staat.

Geduldig vakmanschap

Het STREEK servies wordt met veel zorg en aandacht met de hand vervaardigd, het is een ambachtelijk proces. Hierdoor kan de levertijd variëren. Ik doe mijn best om je servies zo spoedig mogelijk te leveren, zodat je kunt genieten van dit unieke stukje Achterhoekse trots.

Bestel jouw STREEK servies vandaag

Neem vandaag nog contact op om jouw eigen STREEK servies te bestellen en geniet van de pracht van de Achterhoek. Ik zal je meteen informeren over de geschatte levertijd.

Ook interessant:

Contact

contact@AllerKlei.nl
+31 623634777

Adres

Meidoornstraat 1
7121AV Aalten

KvK: 85475181
BTW-id: NL004102066B67
Algemene Voorwaarden