Creatieve samenwerkingen bij AllerKlei: ontdek, creëer, verbind!

Bij AllerKlei ben ik altijd in voor avontuur en het experimenteren met klei. Samenwerken met andere creatievelingen is niet alleen leuk, het is gewoon geweldig om te doen. Ik heb al een aantal te gekke samenwerkingen gehad en eerlijk gezegd, ik heb de smaak te pakken. 

Klei en bloemen: een perfecte combinatie

Zo organiseerde ik een combinatie workshop met een bloemist. Deelnemers van de workshop boetseerden eerst prachtige schalen van klei, en een tijdje later maakten ze daar onder leiding van de bloemist schitterende bloemstukken op. Keramiek en bloemen, een combinatie die gewoon perfect werkt!

Zen en klei in de natuur

Ook een bijzondere samenwerking met een yoga/mindfulness studio. Samen trokken we de natuur in, een heerlijke mix van klei, zen en frisse lucht.

Uitnodiging aan ondernemers: een oproep voor creatieve ideeën

Dit alles smaakt naar meer. En daarom wil ik andere ondernemers uitnodigen om samen te werken. Dus, ondernemers met te gekke ideeën, ik hoor graag van jullie! Misschien een samenspel van klei en culinaire hoogstandjes, of klei en muziek? Of een arrangement met een B&B? Alles kan!

Doe mee en blijf op de hoogte

Ben jij  ondernemer met een briljant plan? Stuur gerust een bericht naar AllerKlei. Laten we samen kijken wat er mogelijk is. En natuurlijk, houd de social media kanalen in de gaten, want daar deel ik welke spannende samenwerkingen er op de planning staan. 

Bij AllerKlei draait het allemaal om ontdekken, creëren en verbinden. Doe je mee?

Ook interessant:

Contact

contact@AllerKlei.nl
+31 623634777

Adres

Meidoornstraat 1
7121AV Aalten

KvK: 85475181
BTW-id: NL004102066B67
Algemene Voorwaarden