Is klei iets voor jou? Ontdek het met een workshop!

Twijfel je of pottenbakken of boetseren iets voor jou is? Maak je geen zorgen, ik begrijp dat het een grote stap kan zijn om je in te schrijven voor een volledige cursus zonder te weten of het echt jouw ding is. Daarom raad ik je aan om eerst deel te nemen aan een inspirerende workshop.

Handvormen voor gebruiksvoorwerpen

Met de workshops bied ik een laagdrempelige manier om kennis te maken met klei, vooral gericht op het creƫren van gebruiksvoorwerpen zoals servies, vazen, etc. Tijdens de handvorm workshops leer je verschillende technieken om functionele en esthetisch aantrekkelijke items te maken die perfect passen in jouw huis.

Eenmalig pottenbakken achter de draaischijf

Als de draaischijf je meer aanspreekt, bied ik ook een workshop aan waarbij je eenmalig kunt pottenbakken. Ervaar de sensatie van het vormgeven van klei op de draaischijf en ontdek de mogelijkheden van deze traditionele techniek. Het is een geweldige manier om te proeven van het ambacht zonder je meteen aan een volledige cursus te hoeven binden.

Van workshop naar cursus: verdiep je in alle technieken

Heb je na de workshop de smaak te pakken? Overweeg dan om een cursus te volgen waar je dieper kunt ingaan op alle technieken van het werken met klei. Of je nu meer wilt leren over het vormen van servies of decoratieve keramiek, er zijn verschillende cursussen die je de nodige vaardigheden en kennis bijbrengen. Hier komt ook het zelf glazuren aan bod, zodat je jouw creaties een unieke uitstraling kunt geven.

Geen verplichtingen na een workshop

Een workshop biedt de ideale gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken met klei, zonder direct vast te zitten aan een langdurige lessenreeks. Het is een flexibele en toegankelijke manier om te ontdekken of het werken met klei iets is wat bij jou past.

Pas op: Pottenbakken is extreem verslavend!

Ik moet je waarschuwen: eenmaal begonnen met klei, is er geen weg meer terug. Het gevoel van voldoening bij het maken van je eigen serviesgoed en je vorderingen zien op de draaischijf, kan verslavend zijn. Maar geloof me, het is een verslaving waar je alleen maar blij van wordt!

Ook interessant:

Contact

contact@AllerKlei.nl
+31 623634777

Adres

Meidoornstraat 1
7121AV Aalten

KvK: 85475181
BTW-id: NL004102066B67
Algemene Voorwaarden