Workshop Pottenbakken

Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om potten te draaien op een draaischijf? AllerKlei biedt een boeiende workshop pottenbakken aan waar je jouw creatieve vaardigheden kunt ontdekken. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, de  workshop is geschikt voor iedereen.

Tijdens de workshop werken we in twee groepjes*, zodat iedereen voldoende tijd en aandacht krijgt. De eerste groep begint met het draaien op de draaischijf, terwijl de andere groep aan de slag gaat met handvormen. Halverwege wisselen de groepen, zodat iedereen beide technieken kan uitproberen. Aan het einde van de workshop kies je twee werkstukken uit, die ik vervolgens voor je ga bakken. Daarna breng ik met veel zorg de door jou gekozen glazuren aan.

Belangrijke informatie over de workshop

Wacht niet langer en zet pottenbakken op jouw bucket-list! Boek nu jouw plek in en maak kennis met de magie van het pottenbakken. Bekijk hier alle actuele data voor de workshops en hier voor algemene informatie over de workshops.

*Mocht het voorkomen dat er 3 of minder personen aanwezig zijn, dan kan er de hele tijd achter de draaischijf gewerkt worden.

**Wil je meer dan 2 potjes laten bakken, dan betaal  €7,50 per extra potje.