Workshop Tapas setje maken

Wil je je volgende verjaardagsgasten verrassen met heerlijke hapjes geserveerd op zelfgemaakte schalen? AllerKlei biedt een leuke en inspirerende workshop aan waarin je jouw eigen tapas setje kunt maken. Met deze workshop maak je twee kleine kommetjes en een hapjes- of kaasplankje, die je op jouw eigen creatieve manier kunt decoreren. Voeg een persoonlijk tintje toe en maak ze helemaal uniek. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een kleurtje uit te kiezen, dat ik later voor je kan aanbrengen.

Tijdens de workshop werken we in kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met keramiek, ik sta voor je klaar om je stap voor stap te begeleiden en te helpen bij het maken van jouw tapas setje.

Belangrijke informatie over de workshop

Voeg een persoonlijk en ambachtelijk element toe aan je volgende feestje met een zelfgemaakt tapas setje. Reserveer nu jouw plek en ontdek het plezier van het creëren met keramiek. Bekijk hier alle actuele data voor de workshops en hier voor algemene informatie over de workshops.